Îmi plac fotografiile. Uneori mă uit atent la o fotografie în care apare cineva drag, încercând să ghicesc la ce se gândea în acel moment. Ce poveste îi spune zâmbetul sau ochii… Ei bine, mă gândeam acum ceva timp, cu George, cum ar fi dacă am iniţia o tradiţie: să facem o fotografie în aceeaşi zi în fiecare an, în aceeaşi poziţie. Doar pentru a vedea cum trece timpul pe feţele noastre. Sau cum nu trece – hai să ne amăgim frumos!

Proiectul celor de la Foto Union a venit la ţanc. De fapt, e un proiect reluat şi cum am participat la prima ediţie Portret de Familie, zic că ar fi frumos să facem o tradiţie din asta. Aşadar, eu zic prezent la sesiunea foto. Rămâne de stabilit de acum ziua şi ora. Oricum, dacă v-am convins şi pe voi, trebuie să ştiţi că portretele de familie se fac între 6 şi 12 decembrie. Se primesc şi familiile extinse şi, după cum spun chiar cei de la Foto Union: “Este gratis. Este fără programare. Este pentru fiecare”.

Bineînţeles, nu uitaţi să zâmbiţi ca să îi puneţi în încurcătură pe cei care se vor uita peste ani la acea poză, încercând să vă ghicească gândurile.